Verkoop

Van der Haegen nv

TOONZAAL (AALST-ASSE)


In onze toonzalen hebben wij steeds alle modellen in voorraad. U kan vrijblijvend rondkijken en vergelijken. Alvorens te beslissen is een proefrit mogelijk.

BUSINESS CENTER (AALST)


Een door Opel Belgium speciaal opgeleide Fleet Manager, Björn Maes, en zijn assistent, David Van Schelvergem, staan voor onze businessklanten steeds paraat. Deze specialisten begeleiden u met raad en daad naar uw optimaal wagenparkbeheer. Door de nauwe samenwerking met de fleetafdeling van Opel Belgium, alle leasingmaatschappijen en financiële instellingen bieden wij u de gepaste formule op maat.


Time is money! In ons dealership is een businesslounge voorzien die u of uw medewerkers kunnen gebruiken tijdens herstellingen of onderhoudsbeurten. Er is ook een gratis draadloos internet voorzien voor iedereen.


LCV CENTER (AALST)


Onze LCV Advisor, David Van Schelvergem, en zijn assistent, Steve De Vos, zijn specialisten in bedrijfsvoertuigen. Ze zullen u begeleiden naar een optimaal lichte vracht wagenparkbeheer. In onze toonzaal in Aalst staan alle LCV modellen van Opel. Wij beschikken over een stock van 25% van onze jaarlijks omzet om snel te kunnen leveren en een waaier van LCV vervangwagens om onze klanten mobiel te houden. Wij bieden ook alle ombouwingsmogelijkheden aan en dit enkel in samenwerking met de door Opel erkende leveranciers.

Openingsuren toonzalen:


Maandag - Vrijdag: 9 u tot 19 u

Zaterdag: 10 u tot 17 u

Sales- en Fleetmanager

Showroom Asse

David Huygh

053 767 767

sales@vanderhaegen.be

Björn Maes

053 767 767

sales@vanderhaegen.be

Showroom Aalst

David Van Schelvergem

053 767 767

sales@vanderhaegen.be

Steve De Vos

053 767 767

sales@vanderhaegen.be

Yves Van Renterghem

053 767 767

sales@vanderhaegen.be

WEBDESIGN

Renaat Kindt

VOLG ONS

Facebook

HOSTING

CONTACTGEGEVENS

  Kareelstraat 2-4

  9300 Aalst

bdc@vanderhaegen.be

  Tel: 053 767 767

© Copyright 2017. All Rights Reserved.