Bedrijven

Van der Haegen nv

BUSINESS CENTER (AALST)


Een door Opel Belgium speciaal opgeleid Fleet Manager, Björn Maes bjornm@vanderhaegen.be, en zijn assistent, David Van Schelvergem, davidvs@vanderhaegen.be, staan voor onze businessklanten steeds paraat.

Deze specialisten begeleiden u met raad en daad naar een optimaal wagenparkbeheer. Door de nauwe samenwerking met de fleetafdeling van Opel Belgium, alle leasingmaatschappijen en financiële instellingen bieden zij u de gepaste formule op maat.

Time is money! In ons dealership is een businesslounge voorzien die u of uw medewerkers kunnen gebruiken tijdens wachttijden of onderhoudsbeurten. Er is ook een Telenet draadloze internet aansluiting.LCV CENTER (AALST)


Onze LCV Advisor, David Van Schelvergem, davidvs@vanderhaegen.be, en zijn assistent, Steve Devos, stevedv@vanderhaegen.be, zijn specialisten in bedrijfsvoertuigen. Ze zullen u begeleiden naar een optimaal 'lichte vrachtwagen' wagenparkbeheer.

In onze toonzaal in Aalst kan u alle LCV modellen van Opel bewonderen. Wij beschikken over een stock van 25% van onze jaarlijks LCV omzet, om snel te kunnen leveren, en een waaier van LCV vervangwagens om onze klanten mobiel te houden.

Wij bieden ook alle ombouwingsmogelijkheden aan in samerwerking met door Opel erkende leveranciers.

O N Z E   R E F E R E N T I E S

WEBDESIGN

Renaat Kindt

VOLG ONS

Facebook

HOSTING

CONTACTGEGEVENS

  Kareelstraat 2-4

  9300 Aalst

bdc@vanderhaegen.be

  Tel: 053 767 767

© Copyright 2017. All Rights Reserved.